Galleri og udstillinger

Kig indenfor!

Når flaget er ude, kan du finde mig på Nordvestkajen 3 på Hirtshals Havn.

Ny adresse – 3 i 1

Fra november 2019 flytter jeg ind i nye lokaler på Nordvestkajen 3 på Hirtshals Havn. Hold da op, hvor er jeg piv-glad!

Dejlige lokaler, fantastisk miljø, skønt lys…

Jeg er nu landet et sted, hvor jeg kan såvel arbejde, udstille og afholde mine kurser. Herligt!

Digtsamling “Havets hjerteslag”

I samarbejde med Poul Jansen udgiver jeg i november 2019 en digtsamling. Poul har forfattet en masse skønne digte og jeg har tegnet 21 soft pastel-tegninger. Det er alt sammen samlet i den skønneste bog, som vi er meget glade for. Bogen kan købes hos enten Poul eller jeg, hos boghandleren og på nettet.

Shop-in-shop hos Lund Interiør i Hirtshals

Året 2019 afsluttes med et spændende samarbejde med Lund Interiør. Kig indenfor – gerne flere gange. Der vil løbende ske ændring af udstillingen. Ligeledes vil jeg på udvalgte dage være, at finde i butikken. Til en snak om min kunst, mine kurser og andet spændende.

Galleri Laila Pallisgaard i Hirtshals.

Med udgangen af august 2019 lukker jeg Galleri Laila Pallisgaard ned for denne gang. Forude venter efterårets kurser. Det har været en dejlig sommer i Hjørringgade i Hirtshals. Masser af interesse og gæster. Tak for det.

Den 14. juni 2019 slog jeg dørene op til eget galleri. Kig indenfor i gården i Hjørringgade 9b og se nærmere på mine collager og soft pastel-tegninger.

Stemningsbilleder fra åbningsreception den 14. juni 2019

Mygdalhus

I 2019 har jeg fornøjelsen af, at være fast udstiller på Mygdalhus. 33 faste udstillere samt skiftende gæsteudstillere præsenterer masser af flot kunst og kunsthåndværk. Bestemt et besøg værd! Tjek åbningstider, gæsteudstillere og ferniseringer på www.mygdalhus.dk.

Den Svenske Sømandskirke

I påsken 2019 åbnede Den Svenske Sømandskirke i Hirtshals igen op til et par skønne dage med masser af kunst, kunsthåndværk og lækkerier. Herunder fin artikel fra Flaskeposten.

Instagram