Kursusbeskrivelser efterår 2022

Tegning med soft pastel kridt

En soft pastel består af et pulverformigt pigment blandet med et bindemiddel og kendes oftest i form af kridt/stift eller blyant. Soft pastellerne udmærker sig ved, at være lette og sjove at arbejde med. Der kan blandes og eksperimenteres og opnåes mange forskellige udtryk.

I dette efterår har du mulighed for at starte forfra med dagskurset “Tegning med soft pastel-kridt” eller fortsætte på workshops af 3 1/2 timers varighed.

For workshops kan du vælge at være med på et fast hold, hvor vi mødes 5 gange med 14. dages mellemrum. Eller du kan springe med på en eller flere workshops på onsdage, hvor det passer dig bedst. Læs mere om indhold og datoer i kursusbeskrivelserne herunder.

Collage i 3D

Med 3D collage bygger vi billeder i flere lag.

Rammens dybde giver mulighed for at bruge mange forskellige effekter og på den måde skabe din helt personlige fortælling og collage.

Maleri med akryl

Der er for efteråret 2022 ikke p.t. planlagt kursus med akryl-maleri.

Men har du lyst til at prøve eller har du ideer til et kursus – ja, så lad mig endelig høre fra dig.

Så finder vi på noget.

Aftenskolen Vendsyssel – fritid for alle

Jeg er desuden underviser i aftenskolen Vendsyssel fritid for alle.

Her underviser jeg børn sammen med voksne i tegning med soft pastel. Og jeg underviser voksne – også i soft pastel. På nogle kurser tager vi undervejs pause fra tegneriet – og laver lidt skøn yoga også.

Kurser i aftenskolen afholdes enten i Den Svenske Sømandskirke i Hirtshals eller på den smukke herregård Odden i Mygdal.

Læs mere på aftenskolens hjemmeside: https://www.vendsysselfritidforalle.dk/hold/kreative-fag/

Program og kalender for forårets kurser og workshops kan følges her på hjemmesiden samt på Facebook og Instagram.

Instagram