Galleri og udstillinger

I weekenden 16. og 17. marts 2024 udstiller jeg til Kunst i Stenum 2024. Jeg viser tegninger med soft pastel og billeder lavet af kaffe, blæk, tusch mmm.

I kvarteret hvor jeg bor og holder til med mit værksted, holder mange skønne mennesker til… Og i flere forskellige sammenhænge laver vi forskellige events og aktiviteter sammen.

Det gælder også for påsken 2024. Hold øje med os – og kig indenfor!

Nyt værksted

I december 2021 slog jeg døren op til mit nye værksted – Højersgade 9 i Hirtshals.

I forbindelse med mit hus har jeg indrettet værksted, hvorfra jeg arbejder med min egen kunst, afholder kurser og workshops samt udstiller mine egne ting.

Ring, skriv eller hold øje med flaget, hvis du har lyst til at kigge indenfor.

Højersgade 9, Hirtshals

Udstillinger

Jeg har fornøjelsen at udstille mine tegninger, malerier, collager og prints forskellige steder i Hirtshals. Kommer du forbi – så kig endelig ind. Ud over mine ting er der masser af skønne og spændende oplevelser til dig:

Cafe BaWærk, Hjørringgade 9, Hirtshals. Her kan du nyde skøn kaffe, kager, frokost m.m., imens du kigger på mine collager, tegninger og prints.
Strand 8, Hjørringgade 8, Hirtshals. Mine prints er her i selskab med masser af skønt tøj m.m.
Montra Skaga Hotel, Willemoesvej 1, Hirtshals. Ta’ en overnatning eller kig indenfor til en skøn frokost eller middag. Og kig på mine malerier og prints, som hænger rundt omkring på hotellet.

Instagram