Galleri og udstillinger

I weekenden 26. og 27. august 2023 er jeg gæsteudstiller i den gamle fyrmesterbolig ved Stevns Klint. Udstillingen bliver hængende hele september måned.

Jeg er inviteret til at udstille af min gode samarbejdspartner Conny fra https://chalkcph.com/toerpastel/ Conny laver de lækreste pasteller – både soft og olie.

Conny laver primært billeder med olie pasteller. Og jeg arbejder primært med soft pastellerne. Og vi glæder os til at udstille sammen.

Se kataloget og læs mere om de mange andre spændende og dygtige udstiller i området Stevns og Faxe her: https://aabneatelierdoere.dk/katalog-2023-er-i-luften/

Nyt værksted

I december 2021 slog jeg døren op til mit nye værksted – Højersgade 9 i Hirtshals.

I forbindelse med mit hus har jeg indrettet værksted, hvorfra jeg arbejder med min egen kunst, afholder kurser og workshops samt udstiller mine egne ting.

Ring, skriv eller hold øje med flaget, hvis du har lyst til at kigge indenfor.

Højersgade 9, Hirtshals

Udstillinger

Jeg har fornøjelsen at udstille mine tegninger, malerier, collager og prints forskellige steder i Hirtshals. Kommer du forbi – så kig endelig ind. Ud over mine ting er der masser af skønne og spændende oplevelser til dig:

Cafe BaWærk, Hjørringgade 9, Hirtshals. Her kan du nyde skøn kaffe, kager, frokost m.m., imens du kigger på mine collager, tegninger og prints.
Strand 8, Hjørringgade 8, Hirtshals. Mine prints er her i selskab med masser af skønt tøj m.m.
Montra Skaga Hotel, Willemoesvej 1, Hirtshals. Ta’ en overnatning eller kig indenfor til en skøn frokost eller middag. Og kig på mine malerier og prints, som hænger rundt omkring på hotellet.

Instagram